Vitterbäcken

Jag kallar den för ”Vitterbäcken” för det är en magisk plats att befinna sig på. Vacker och isande kall porlar den stilla. Och om du stannar till och lyssnar hör du den viska ditt namn. Visa den vördnad och var rädd om naturen, ty platsen du befinner dig på är vaktad av vittrorna, trollen, Huldran och annat småknytt.

Idag var jag och fotograferade på en gudomlig plats, vilken jag brukar besöka lite då och då. Det är en fantastiskt vacker bäck som slingrar sig fram bland mjuk, kullrig och underbart grön mossa. Hela platsen känns magisk. Och det är underbart att sitta där vid bäcken och meditera.

Jag hade hoppats på att allt det isiga snötäcket hade tinat bort, men det hade det inte. Jag gick där längs bäckens fåra och fotograferade det skummande vattnet som skymtade fram då och då. Jag har nu gjort detta youtubeklipp som jag delar med mig av. En annan dag lägger jag in mina bilder i ett nytt blogginlägg. Samma bilder som ni ser i klippet.

5 kommentarer på “Vitterbäcken

 1. Replicant Core skriver:

  Vackert och stämningsfullt bildspel.

  Liked by 1 person

 2. Anki skriver:

  Vackert bildspel från en magisk plats – såå fint och stämningsfullt!

  Liked by 1 person

 3. […] gårdagens inlägg berättade jag om denna magiska plats som jag har valt att kalla för ”Vitterbäcken”. […]

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s