Envisa polldaddylänkar

konstiga länkar

Jag vänder mig till er, mina kära bloggvänner och hoppas på att ni kan hjälpa mig. I varje kommentar ser jag den här irriterande polldaddylänken som inte tycks leda någon vart när man klickar på den. Det blir bara en massa konstiga tecken och helt obegriplig text över hela skärmen. Jag vill nu få bort dessa länkar. Slippa se dem!

Jag har varit inne under ”inställningar” och sedan ”omröstningar”, men finner ingen inställning som gör att länkarna försvinner. Jag har sökt på nätet och sett att även ett flertal andra WP-bloggare har samma problem. Men jag ser ingen lösning eller svar på problemet. Så här ser länken ut https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Snälla, hjälp mig så att jag slipper dessa länkar!

15 kommentarer på “Envisa polldaddylänkar

 1. Replicant Core skriver:

  Hej vännen.
  Du är inte ensam. Tyvärr finns det inget bot mot detta. Iallafall om man har WordPress som gratis. När det gäller dom som betalar för sig, har jag ingen insyn och svar på.
  Vi gratisanvändare hänvisas till ett JavaScript. Varför och vad det här gäller … vet jag ej.
  Kan vara så att om man klickar på länken, tjänar WordPress pengar.
  Bara att bita ihop, tyvärr.

  Liked by 1 person

  • Rozie skriver:

   Tack för ditt svar. Jag får väl dras med dessa länkar då. Ingenting att göra åt tydligen. Och kanske är det så, precis som du skriver att man ska lockas till att klicka på länken och att WordPress tjänar på det.
   Kram och fortsatt trevlig helg, min vän.

   Liked by 1 person

 2. ✫ Fru Eriksson skriver:

  Vi har dessa i blogger oxå 😦
  Det står Prenumerera på: Kommentarer till inlägget (Atom) & jag har inte lyckats klura ut vart eller om detta går att radera.

  /Kraaaaam fina du ❤️ …

  Liked by 1 person

  • Rozie skriver:

   Jo. jag vet ju det. (Rozie filosoferar etc.). Det går nog inte att radera. Kram, finaste ❤

   Gilla

  • Eaqhan skriver:

   Det där ”Atom” vill jag minnas att jag har sett någon gång i WP-sammanhang (inställningar?). Nu har jag sökt igen efter funktioner i adminpanel, men jag hittar inget om Atom. Kanske jag bara minns fel.

   Problemet har inget med gratisversionen av WP att göra. Jag har inte problemet i min gratisblogg, så det är något annat. Kanske man kommer vidare med att få hjälp genom att googla något i stil med ”ta bort atom i wordpress”, eller ”ta bort automatisk länk i wordpress kommentarer”.
   Kanske det har med webbläsaren att göra. Försök att återställa alla funktioner i den, eller uppdatera den till senaste version.
   Kanske det är någon malware i datorn. Ladda ned Malware antimalware. Det är gratis och bra att köra en skanning då och då med programmet även om det inte skulle avhjälpa just detta problemet.

   Kram på er allihopa!
   /Skvitt

   Liked by 1 person

 3. Replicant Core skriver:

  Visst blir man irriterad men det händer inget med datorn. Tack och lov.
  Ha det gott i helgen.
  Kram, vännen min.

  Liked by 1 person

 4. Georges 2679 skriver:

  très joli…je te souhaite un excellent week-end…Bisous

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s