9 kommentarer på “Hypnotisk blick

 1. ✫ Fru Eriksson skriver:

  Woooo vad!?!! …..
  Oj,jag blev ju riktigt jamarhypnotiserad 😉

  /Klapp på gosemagen 💕

  Liked by 1 person

 2. Eaqhan skriver:

  Passande rubrik och en go katt tycks det. Jag älskar katter, men jag har ingen numera. Jag börjar bli lite till åren och är enbo. Jag tar numera inte livet för givet. Var dag är en gåva och jag vet inte när den sista kommer. Tänk om jag smäller av och katten inte kommer åt något vatten. Det vore ju hemskt. Min lekamen kunde den ju få kalasa på tills räddningen kom, men vatten som sagt. Nä det får va´.

  Djäkla fin bild!

  Kram!
  /Skvitt

  Liked by 1 person

  • Rozie skriver:

   Oj, hoppla så ödesmättat du skriver! På dig så låter det som om du skulle vara minst tusen år. Fasiken! Nu blev jag ju nyfiken på hur gammal du är. Jag trodde att du var yngre än vad jag är – en liten gosse i jämförelse med mig. Jag tar inte heller livet för givet. Och vem vet – kanske mina katter överlever mig också.

   Kul att du tycker om min bild.
   Kram från en gumma till en gubbe! 😉

   Gilla

 3. Eaqhan skriver:

  Jag är rysligt gammal och har världens äldsta yrke, elektriker. Det var nämligen jag som drog ledningarna när Gud sa ”Varde ljus!”

  😉

  Du tar underbara bilder.

  Kram!
  /Skvitt

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s