As time goes by

as time goes by

16 kommentarer på “As time goes by

  • Ja, det gäller att ta vara på den för den går så fort. Tack för att du gillar bilden.
   Kram & en underbar dag till dig också! ❤

   Gilla

  • Ja, den är otroligt vacker. Tyvärr så har den slutat att fungera. Jag hoppas att det bara är batteriet som är dåligt. Jag får kolla det. Håll tummarna! 😉

   Gilla

   • Jag kom på det! Du har en sån där rad med stjärnor vid varje inlägg, där man kan pricka i vad man tycker om inlägget! Jämförde på en annan blogg som också hade den länken på kommentaren. Det är nån inställning man gör själv, men minns inte på rak arm var den är. Troligtvis under inställningar – läsning. … eller vad det nu står…

    Gillad av 1 person

   • Jag var nu inne på inställningar – betyg, och under fliken ”kommentarer” där det står ”Show ratings on” bockade jag ur rutan som gällde kommentarer. Nu tror jag att det fungerar. Tack för hjälpen! ❤

    Gilla

   • Jag trodde också att det var WP´s eget så jag var inte orolig i det fallet. Men länkarna var så irriterande.

    Gilla

   • Ja! Och är det egentligen nån som använder sig av det för feedback? Och om det nu är nån som gör det, vad spelar det för roll? QJag tror aldrig jag har gett nån några stjärnor, i så fall har det varit av misstag, att jag råkat glida över dom med pekaren.
    Vanliga besök, gilla och en och annan kommentar räcker långt tycker jag. Och att man då och då får nya följare.

    Gillad av 1 person

   • Klokt och sunt tänkt, min vän. 😉
    Jag tror att många ”råkar ha den inställningen på bloggen av misstag. Jag är en av dessa som hade den. Och jag tror att det många gånger ligger som standard i adminpanelen att rutan ligger förbockad redan från början för ratings på kommentarerna när man startar upp en ny blogg. Jag har INGET minne av att jag har bockat i det alternativet själv, och jag såg att jag hade så på två av mina WP bloggar.

    Gilla

   • Jag vet faktiskt inte, men det förvånar mig inte alls om det är så. Ska kolla när jag kommer in till datorn igen. Har 3 wp bloggar, ingen är särskilt ny, men de andra 2 har mest legat i träda. Ända tills nyligen respekive nyss.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Ludwig Sörmlind

Landskapsfoto från Blekinge

att leva sin dröm

självförsörjande på en ö i Mälaren

http://nacka144.se/

i ord och bilder

Tylko fotografia

czyli kilka słów i przemyśleń z fotografią w tle

Johns Fotoblogg

FotoBloggarna

simple Ula

I want to be rich. Rich in love, rich in health, rich in laughter, rich in adventure and rich in knowledge. You?

dan moldovan

blog de poze

sketchuniverse

Arts resource, sketches and drawings classified by subject

L'Effilocheur de Brumes

Les Univers d'Isangeles

JACINTº

Photography, painting, travel, cycling ..... and more

Minafot(o)avtryck

Bilder under ett år

Thomason's Take

thoughts, photography, inspiration

ipekseyhanpoyrazkarayel

Asla İdeallerinden Vazgeçme Asla! Never Give Up Your İdeals Never!

Fotografía Creativa

“Si pudiera decirlo con palabras, no iría todos los días cargado con mi cámara”. Lewis Hine

de Brabander Geert Fotografie

Click on the title and scroll down

Christina fotograferar

KAMERANS FÅNGST

rabirius

photography and other things

JoseRaSan66

Cuando Lo Pequeño Se Hace Visible...

Ivars bilder

En bild säger mer än tusen ord.

Eveline Lenderink

op mijn werk rust copyright, wil je een foto gebruiken mail mij dan via de contactpagina

BLOG DA UNIQUE

Devaneios, realidades, sonhos e Fatos!

Little Dogs Laughed

Art. Photography. Arf.

harrie nijland 2

PHOTOGRAPHY

Britt fokuserar

Ett år med kamera

Ögonblick / Moments

Bilder och Poesi / Pictures and Poetry

Leya

To See a World in a Grain of Sand...

Skvitts nya foto-blogg

Med ett flertal headers

JuleWandert.de

Berichte der Wanderungen von Jule und ihren Dosenöffnern

bilere's Blog

Es lebe die Fotografie!

JENYFEAR PÅ WORLD OF WARCRAFT

onlinespel, humor och lite allvar

Min ostyriga Penna

Om böcker, läsande och livet i största allmänhet

Pluppas Krypin

"Säg det negativa så positivt som möjligt"

%d bloggare gillar detta: