16 kommentarer på “As time goes by

 1. ✫ Fru Eriksson skriver:

  Ja & det gäller att ta vara på den 💕 …
  Vacker klocka & bild!

  /Kram vännen & ha en underbar dag!

  Liked by 1 person

 2. NinnaO skriver:

  Vilken läcker klocka! 🤓

  Liked by 1 person

  • Rozie skriver:

   Ja, den är otroligt vacker. Tyvärr så har den slutat att fungera. Jag hoppas att det bara är batteriet som är dåligt. Jag får kolla det. Håll tummarna! 😉

   Gilla

   • NinnaO skriver:

    Eller bara ha den för att den är vacker.

    Liked by 1 person

   • Rozie skriver:

    Det får TIDEN utvisa hur det blir. 😉

    Gilla

   • NinnaO skriver:

    Hehe. Precis!

    Liked by 1 person

   • NinnaO skriver:

    Jag kom på det! Du har en sån där rad med stjärnor vid varje inlägg, där man kan pricka i vad man tycker om inlägget! Jämförde på en annan blogg som också hade den länken på kommentaren. Det är nån inställning man gör själv, men minns inte på rak arm var den är. Troligtvis under inställningar – läsning. … eller vad det nu står…

    Liked by 1 person

   • Rozie skriver:

    Jag var nu inne på inställningar – betyg, och under fliken ”kommentarer” där det står ”Show ratings on” bockade jag ur rutan som gällde kommentarer. Nu tror jag att det fungerar. Tack för hjälpen! ❤

    Gilla

   • NinnaO skriver:

    Tur det var nåt som wp hade, trots allt, och som inte skadar

    Liked by 1 person

   • Rozie skriver:

    Jag trodde också att det var WP´s eget så jag var inte orolig i det fallet. Men länkarna var så irriterande.

    Gilla

   • NinnaO skriver:

    Ja! Och är det egentligen nån som använder sig av det för feedback? Och om det nu är nån som gör det, vad spelar det för roll? QJag tror aldrig jag har gett nån några stjärnor, i så fall har det varit av misstag, att jag råkat glida över dom med pekaren.
    Vanliga besök, gilla och en och annan kommentar räcker långt tycker jag. Och att man då och då får nya följare.

    Liked by 1 person

   • Rozie skriver:

    Klokt och sunt tänkt, min vän. 😉
    Jag tror att många ”råkar ha den inställningen på bloggen av misstag. Jag är en av dessa som hade den. Och jag tror att det många gånger ligger som standard i adminpanelen att rutan ligger förbockad redan från början för ratings på kommentarerna när man startar upp en ny blogg. Jag har INGET minne av att jag har bockat i det alternativet själv, och jag såg att jag hade så på två av mina WP bloggar.

    Gilla

   • NinnaO skriver:

    Jag vet faktiskt inte, men det förvånar mig inte alls om det är så. Ska kolla när jag kommer in till datorn igen. Har 3 wp bloggar, ingen är särskilt ny, men de andra 2 har mest legat i träda. Ända tills nyligen respekive nyss.

    Liked by 1 person

 3. Kristallina skriver:

  Väldigt vacker och fint med spetsen där bredvid. Snyggt!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s