Trollbunden

Dessa go´a danska troll. Jag hade några sådana som barn. Ja, faktiskt så samlade jag på dem. Men allteftersom åren gick så försvann de ur mitt liv och jag fick helt andra intressen. Tills för ett par år sedan, då jag mötte denne lille charmör på en bokhandel i Gävle. Försiktigt lyfte jag upp honom tills vi kom i ögonhöjd och vi såg varandra djupt in i ögonen. Han förtrollade mig verkligen och fick följa med hem. Det var ”kärlek vid första ögonkastet”. Ja, åtminstone från min sida. Vad han tycker har jag ingen aning om. Han tillhör ju den tysta typen. En mystisk liten man …

4 kommentarer på “Trollbunden

 1. ✫ Fru Eriksson skriver:

  Jaaa,sådana hade jag några 🙂
  Sååå söta/Trollkram pårej!

  Liked by 1 person

 2. Kristallina skriver:

  Javisst, sådana hade jag också. Förstår dig mycket väl, hade nog också köpt den. Den älskar dig självfallet lika mycket, du gav den ett hem! 😀

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s