9 kommentarer på “Let ´s go out for a moonwalk

 1. ✫ Fru Eriksson skriver:

  Waoooo sååå vackert 😍 ….
  /Kram & ha en underbar dag!

  Liked by 1 person

 2. Johanna skriver:

  Så läcker, ser nästan overkligt ut!

  Liked by 1 person

 3. Jag skriver:

  Det är en overklig, nästan Twin Peekisk känsla över bilden. Skcikligt!

  Liked by 1 person

 4. maltanita skriver:

  En väldigt vacker och stämningsfull bild !
  Du lägger in inlägg efter inlägg i en så rasande fart att jag omöjligt hinner med 😉 Vill ju inte missa något men ibland blir det nog ”bara” ett klick på Gilla. Omöjligt för mig att hinna kommentera alla inlägg även om viljan finns. Fattar inte att du hinner men vet ju inte heller ännu vem du är eller vad du sysslar med till vardags. Väldigt trevligt och roligt är det iallafall att möta nya bloggare och tids nog lär känna lite bättre. Önskar dig en fin fortsatt vecka Rozie !

  Liked by 1 person

  • Rozie skriver:

   Tack! Jag vet att det har varit mycket inlägg med olika bilder. Och det kan tyckas som om jag bara sitter vid datorn och bloggar hela tiden.

   Att jag har hunnit med beror helt enkelt på att jag redan har fullt av ”gamla” bilder i WPs bibliotek och som jag vill få ut i olika inlägg (så att jag ”blir av med dem” och kan visa nyare bilder). Samtidigt fotograferar jag även i ”nutid” och detta innebär att bloggen innehåller både gamla och nyare bilder.

   En fortsatt fin vecka till dig också, Anita. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s