Hur blir det i slutet av maj?

vårfestligheter

Den här bilden togs den 26 maj 2012 klockan 18:35. Det var en otrolig värme – strax över +30°. Vi satt ute och grillade och delade en flaska rött vin med närmaste granntanten. Men sedan kom åter kylan och det regnade i stort sett hela sommaren. Jag undrar om slutet av maj nu i år blir likadan. Vi får väl se.

6 kommentarer på “Hur blir det i slutet av maj?

 1. Lollo skriver:

  Oj! Var det så varmt då? Måste kolla om jag har gjort några noteringar …

  Liked by 1 person

  • Rozie skriver:

   Ja, det var rekordvärme då i maj. Men sommaren blev kall och regnade bort.

   Gilla

   • Lollo skriver:

    Bra att ha noteringar. Jag märker ofta att jag skulle vilja ha bättre noteringar än jag har. Man blir glad varje gång man hittar svar på sina minnesluckor … 😉

    Liked by 1 person

   • Rozie skriver:

    Jag själv hade inga noteringar om det här. Jag fick fram uppgifterna genom att högerklicka på bilden och välja ”egenskaper”. Då ser man när bilden är tagen – datum och klockslag. Om jag inte hade gjort det skulle jag bara minnas att det var otroligt varmt i slutet av maj när vi grillade med granntanten. Men jag skulle inte ha koll på vilket år det var så, ej heller vid vilket klockslag vi grillade. 🙂

    Liked by 1 person

 2. Marie skriver:

  Jag hoppas på en normal men varm maj och en skön och härlig sommar med växlande sol och regn och lagom varmt. Det är väl inte för mycket begärt eller?? Hehe.

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s