6 kommentarer på “Segelflyg

 1. Jag skriver:

  Mina karlar har lagt av med segelflygningen. Maken för att han tyckte att det tog för mycket av vår gemensamma tid, sonen för att han tyckte att det var för riskabelt, han gjorde en hård landning i Oslo.

  Liked by 1 person

  • Rozie skriver:

   Hoppas att din son inte skadade sig alltför mycket. Nog är det riskabelt allt. Bäst att hålla sig på marken i stället. 😉

   Gilla

   • Jag skriver:

    Nej, tack och lov gick det bra. Jag kan förstå känslan av frihet, att sväva uppe i det blå, men min man var med om att en av hans flygarvänner dog. Det var otroligt hemskt när jag hörde om olyckan och inte fick kontakt med honom. Jag tänkte att polisen nog skulle kunna hämta mig. Men han låg i luften och kunde inte komma ner för att olyckan hade hänt, helt ovetande om den.

    Liked by 1 person

   • Rozie skriver:

    Bra att det gick bra. Men vad otäckt att din mans flygkompis dog. Jag förstår den oro du hade då vid det tillfället. Kram!

    Liked by 1 person

 2. Kristallina skriver:

  Väldigt snyggt med den klarblåa himlen som bakgrund och ingenting annat som stör.

  Liked by 1 person

  • Rozie skriver:

   Tack så mycket. Det var himla svårt att ”fånga upp” motivet med kameran. Planet flög så fort kors och tvärs. Men jag lyckades tillslut. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s