Fiskeläge på Hornslandet Hudiksvall

Fiskeläge Hornslandet

20 kommentarer på “Fiskeläge på Hornslandet Hudiksvall

 1. Som vanligt så levererar du fantastiska bilder! Jag brukar titta på dem några gånger i veckan. Det lugnar mitt sinne och jag kopplar av. Tack för att du delar med dig av dem. Det uppskattas mycket i mitt hörn!

  Kram!

  Gillad av 1 person

 2. Jag har snart slitit ut din bild, så mycket har jag tittat på den 😀 Helt underbar. Jag har börjat med HDR men fasen vad svårt! Ta fotona är inga problem,det är när man ska redigera dem, man måste tänka på ett annat sätt så de foton jag tog blev som vanliga efter redigeringen, även om jag tagit serie om 7 stycken. Tålamod ska man visst ha, får slå upp det ordet i en ordbok 😀

  Gillad av 1 person

  • Vad glad du gör mig. Jag är ju inte så bra på HDR som jag tycker att jag borde vara. Jag är ”petig” och blir inte alltid så nöjd med mina bilder. Vill ”höja ribban” mer och mer. Den här bilden som inte är nytagen utan har legat i datorn rätt länge fick jag för mig att ”experimentera” med. Och om jag inte minns fel så har jag förutom HDR lagt en ortoneffekt över också.

   Det är lustigt – jag kan sitta i timtal och redigera bilder och när någon efteråt frågar hur jag gjorde så kommer jag knappt ihåg det. Jag är ju ”bara” en amatör inom detta område. Och jag har inte heller, precis som du särskilt mycket tålamod. 😉

   Stort tack för dina go´a ord!

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Ludwig Sörmlind

Landskapsfoto från Blekinge

att leva sin dröm

självförsörjande på en ö i Mälaren

http://nacka144.se/

i ord och bilder

Tylko fotografia

czyli kilka słów i przemyśleń z fotografią w tle

Johns Fotoblogg

FotoBloggarna

simple Ula

I want to be rich. Rich in love, rich in health, rich in laughter, rich in adventure and rich in knowledge. You?

dan moldovan

blog de poze

sketchuniverse

Arts resource, sketches and drawings classified by subject

L'Effilocheur de Brumes

Les Univers d'Isangeles

JACINTº

Photography, painting, travel, cycling ..... and more

Minafot(o)avtryck

Bilder under ett år

Thomason's Take

thoughts, photography, inspiration

ipekseyhanpoyrazkarayel

Asla İdeallerinden Vazgeçme Asla! Never Give Up Your İdeals Never!

Fotografía Creativa

“Si pudiera decirlo con palabras, no iría todos los días cargado con mi cámara”. Lewis Hine

de Brabander Geert Fotografie

Click on the title and scroll down

Christina fotograferar

KAMERANS FÅNGST

rabirius

photography and other things

JoseRaSan66

Cuando Lo Pequeño Se Hace Visible...

Ivars bilder

En bild säger mer än tusen ord.

Eveline Lenderink

op mijn werk rust copyright, wil je een foto gebruiken mail mij dan via de contactpagina

BLOG DA UNIQUE

Devaneios, realidades, sonhos e Fatos!

Little Dogs Laughed

Art. Photography. Arf.

harrie nijland 2

PHOTOGRAPHY

Britt fokuserar

Ett år med kamera

Ögonblick / Moments

Bilder och Poesi / Pictures and Poetry

Leya

To See a World in a Grain of Sand...

Skvitts nya foto-blogg

Med ett flertal headers

JuleWandert.de

Berichte der Wanderungen von Jule und ihren Dosenöffnern

bilere's Blog

Es lebe die Fotografie!

JENYFEAR PÅ WORLD OF WARCRAFT

onlinespel, humor och lite allvar

Min ostyriga Penna

Om böcker, läsande och livet i största allmänhet

Pluppas Krypin

"Säg det negativa så positivt som möjligt"

%d bloggare gillar detta: