20 kommentarer på “Fiskeläge på Hornslandet Hudiksvall

 1. annicaaktiv skriver:

  Mysig bild 🙂

  Liked by 1 person

 2. Kristallina skriver:

  Så snyggt! Träden i förgrunden som ger perspektiv, vattnet ligger där som en spegel och de röda husen som lyser fram. Härligt! Kram!

  Liked by 1 person

 3. John skriver:

  Vacker bild 🙂 HDR?

  Liked by 1 person

 4. Georges 2679 skriver:

  Belle photo…Bonne journée

  Liked by 1 person

 5. cat skriver:

  Magiskt vackert!

  Liked by 1 person

 6. starkskör skriver:

  Som vanligt så levererar du fantastiska bilder! Jag brukar titta på dem några gånger i veckan. Det lugnar mitt sinne och jag kopplar av. Tack för att du delar med dig av dem. Det uppskattas mycket i mitt hörn!

  Kram!

  Liked by 1 person

 7. Jag skriver:

  Mycket vackert! Jag saknar vår stuga i de trakterna. Jättelyckad bild!

  Liked by 1 person

 8. A fairy tale photo! 🙂

  Liked by 1 person

 9. maltanita skriver:

  Så otroligt vackert !

  Liked by 1 person

 10. John skriver:

  Jag har snart slitit ut din bild, så mycket har jag tittat på den 😀 Helt underbar. Jag har börjat med HDR men fasen vad svårt! Ta fotona är inga problem,det är när man ska redigera dem, man måste tänka på ett annat sätt så de foton jag tog blev som vanliga efter redigeringen, även om jag tagit serie om 7 stycken. Tålamod ska man visst ha, får slå upp det ordet i en ordbok 😀

  Liked by 1 person

  • Rozie skriver:

   Vad glad du gör mig. Jag är ju inte så bra på HDR som jag tycker att jag borde vara. Jag är ”petig” och blir inte alltid så nöjd med mina bilder. Vill ”höja ribban” mer och mer. Den här bilden som inte är nytagen utan har legat i datorn rätt länge fick jag för mig att ”experimentera” med. Och om jag inte minns fel så har jag förutom HDR lagt en ortoneffekt över också.

   Det är lustigt – jag kan sitta i timtal och redigera bilder och när någon efteråt frågar hur jag gjorde så kommer jag knappt ihåg det. Jag är ju ”bara” en amatör inom detta område. Och jag har inte heller, precis som du särskilt mycket tålamod. 😉

   Stort tack för dina go´a ord!

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s