Dragon Loyalty Award

dragon10(Bilden är lånad från Isangeles blogg)

Min blogg nominerades till ”Dragon Loyalty Award” av Isangeles. Isangeles ”älskar min blogg och mina bilder” och det är ju roligt.

Principen för denna utmärkelse: Det är bara att lägga upp den på din blogg och meddela att du vann och lägga en länk till den person som nominerade dig.  Sedan ska du välja ut 7 bloggar som förtjänar utmärkelsen, sätta en länk till deras blogg och låta dem veta att de har fått en utmärkelse. Efter det ska du skriva 7 intressanta saker om dig själv.

Jag för min egen del kan inte välja ut endast 7 intressanta bloggar eftersom jag tycker mycket om alla bloggvänners bloggar. Då blir det ju svårt att välja enbart 7 stycken. Så jag gör på mitt eget sätt och ändrar reglerna lite grann till att den som vill och känner för det får ta sig an denna fina award. Och jag hoppas att du inte har någonting emot det, min käre vän Isangeles.

7 saker om mig själv:

 1. Jag har alltid älskat att fotografera, men det är på senare år som jag har utvecklat min hobby som amatörfotograf.
 2. Jag har 3 katter. 2 av dem är av rasen Helig Birma och den 3:e är en blandras av okänt ursprung.
 3. I mitt yrke arbetar jag med människor av olika nationaliteter och på arbetsplatsen får de arbetsträning, språkträning och även hjälp till att utveckla sig själva (personlig utveckling).
 4. Mitt namn är egentligen Rose-Marie men jag kallas för ”Rozie”.
 5. Jag försöker att behandla mina medmänniskor så som jag själv önskar att bli behandlad.
 6. Jag tror på Karma (orsak och verkan).
 7. Jag var väldigt blyg när jag var barn, men det märks inte på mig nu när jag är en äldre dam. Jag vågar mer idag. Hahaha! 😆

Så ja! Nu får den som vill ta över awarden, och återigen stort TACK för att jag själv fick den.

Ett litet personligt tillägg: Denna award är egentligen ett undantag eftersom bloggen faktiskt är tänkt som en foto – och bildblogg. Men jag ville inte svika nu när Isangeles var så gullig och nominerade mig.

9 kommentarer på “Dragon Loyalty Award

 1. Anki skriver:

  Grattis till din Award! Kul att läsa och få veta lite mer om dig … 🙂
  Kram

  Liked by 1 person

 2. annicaaktiv skriver:

  Grattis så kul för dig Rozie, det är du värd! Kram ❤

  Liked by 1 person

 3. annicaaktiv skriver:

  Samt tack för att jag får lära känna dig än bättre, jättekul 🙂

  Liked by 1 person

 4. cat skriver:

  Grattis till utmärkelsen 🙂 Hoppas att du har det bra och att rehab fungerar.

  Liked by 1 person

  • Rozie skriver:

   Tack! Jo, jag har det bra och det fungerar allt bättre och bättre. Jag både hade och har en otrolig tur. Försöker att träna lite varje dag, men det tar sig! 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s