24 kommentarer på “Blue-eyed beauty

 1. ✫ Fru Eriksson skriver:

  Naw….Ljuvligt 💕
  /Jam & Kram going!

  Liked by 1 person

 2. Georges 2679 skriver:

  il à un beau regard…bonne journée

  Liked by 1 person

 3. maltanita skriver:

  Vilken fining du har !

  Liked by 1 person

 4. annettejuhlin skriver:

  Så vacker! Jag är litet extra svag för katter med blå ögon, vi har ju också en 🙂

  Liked by 1 person

 5. Så fin bild på en mysig och fin katt!

  Liked by 1 person

 6. Kristallina skriver:

  Toppen bild av din Beauty! Kram!

  Liked by 1 person

 7. annicaaktiv skriver:

  Så vacker ❤

  Liked by 1 person

 8. What a beauty ❤️❤️❤️

  Liked by 1 person

 9. Eaqhan skriver:

  Ser ut som en djupt tänkande filosof. Vet du vad Buddis har kommit på?

  Alltså jag misstänker att han funderar över hur människan, som ju ändå får anses vara ganska intelligent, är så himla dum att hon försörjer sig själv istället för att bli husdjur hos någon annan.

  Kram!
  /Skvitt

  Liked by 1 person

  • Rozie skriver:

   Hahaha! Det var ett underfundigt och filosofiskt tänkande av Buddis. 🙂

   Kram, min vän!
   Förresten! Har du stängt ner ditt konto på Facebook? Jag hittar dig inte!

   Gilla

   • Eaqhan skriver:

    Facebook stängde av mig. De godkände inte min profil. De menade att jag inte heter Skvitt, vilket jag ju faktiskt inte gör, men en sen då? Jag har ju aldrig misskött kontot. Jag har aldrig uttalat vare sig nazistiska, rasitiska eller sexistiska åsikter och aldrig skrivit hatgrejer eller förolämpat någon.

    Men, det är ju klart, är man kommmunist så råkar man ju ut för idioter som anmäler kontot. Jag tror det var så det gick till.

    När jag ville öppna ett nytt konto så vill Facebokk att laddade upp alla mina personuppgifter och det vägrar jag att göra.

    Men jag finns här: https://twitter.com/Skvittstwitt

    Kram!
    /Skvitt

    Liked by 1 person

   • Rozie skriver:

    Facebook har så löjliga regler när det gäller vad man får heta. Och de reagerar snabbt och slår till mot helt oskyldiga konton samtidigt som de ignorerar anmälan av fejkkonton och kapade profiler där det läggs upp porr och erbjudanden om oseriösa lån från något utländskt kreditföretag som har snott namn/profilbild och identitet från någon stackars intet ont anande svensk. När man anmäler denna bluff till FB svarar de snabbt att de har lämnat ärendet utan åtgärd på grund av att det inte strider mot deras gemenskapsregler. Dubbelmoral anser jag! För i deras regler stå just att allt detta är förbjudet!

    Jag anmälde mobbingkommentarer mot en flicka som har Downs Syndrom. Detta struntade de i och menade att det inte stred mot deras gemenskapsregler och de uppmanade mig att jag själv skulle kontakta mobbaren och be honom att ta bort sina kommentarer hos flickan. Vad då???!!! I FB´s regler står det också att mobbing är förbjuden mot utsatta människor med bl.a. olika handikapp och sjukdomar/diagnoser! Men när man anmäler så tycker de att de inte har med detta att göra och att man ska agera själv. Knepigt! :/

    Synd att du inte har FB kontot kvar. Jag saknar dig där. Men nu följer jag dig på Twitter! 😉
    Kram!

    Gilla

   • Eaqhan skriver:

    Aj lajk diss kommentar 🙂

    Kram!
    /Skvitt

    Liked by 1 person

   • Rozie skriver:

    Tackar, tackar! 🙂
    Kram!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s