En studie i svartvitt

en studie i svartvitt

Undrar just om han såg mig eller bara tittade åt mitt håll? Han kanske trodde att jag enbart gick runt och fotograferade så där i största allmänhet. Dessutom befann jag mig en bra bit ifrån honom. Jag har så svårt för att fotografera människor och undrar i mitt stilla sinne – Hur nära kan man komma utan att inkräkta? Det sista jag vill är ju att reta upp någon.

2 kommentarer på “En studie i svartvitt

 1. maltanita skriver:

  Tycker det ser ut som om han tittar rätt in i kameran. Visst är det svårt att fotografera okända människor, ja, hur nära kan man egentligen komma och vad tycker personen om han/hon märker att hon är i fokus. Själv tycker jag väldigt mycket om att fotografera människor i gatumiljö, att kunna fånga det vardagliga men dessvärre känner jag mig alltför ofta osäker och det känns sällan rätt att rikta kameran direkt mot en person. Då är det lättare i folksamlingar. Vet inte hur vissa bär sig åt men har sett helt fantastiska bilder på just människor, omedvetna om att de är i fokus. Inte så sällan önskar jag att jag kunde fotografera med ögonen 🙂
  Gillar din bild och den gör sig väldigt bra i svartvitt.

  Liked by 1 person

  • Rozie skriver:

   Kul att du gillar bilden. Stort tack för det. Jag tycker också att det ser ut som om han tittar rätt in i kameran. Men han verkade inte reagera över att ha blivit fotograferad. Stunden innan satt han och tittade åt ett annat håll. Men just när jag skulle trycka av så vände han sig om och såg åt mitt håll. Och jag som ville fotografera i smyg.

   Jag vill också fotografera folksamlingar, men jag har inte ”rätta blicken” för det. Dessutom blir jag nervös av blotta tanken på att bli upptäckt. Jag får nog öva på det. 😉

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s