En studie i svartvitt

en studie i svartvitt

Undrar just om han såg mig eller bara tittade åt mitt håll? Han kanske trodde att jag enbart gick runt och fotograferade så där i största allmänhet. Dessutom befann jag mig en bra bit ifrån honom. Jag har så svårt för att fotografera människor och undrar i mitt stilla sinne – Hur nära kan man komma utan att inkräkta? Det sista jag vill är ju att reta upp någon.

2 kommentarer på “En studie i svartvitt

 1. Tycker det ser ut som om han tittar rätt in i kameran. Visst är det svårt att fotografera okända människor, ja, hur nära kan man egentligen komma och vad tycker personen om han/hon märker att hon är i fokus. Själv tycker jag väldigt mycket om att fotografera människor i gatumiljö, att kunna fånga det vardagliga men dessvärre känner jag mig alltför ofta osäker och det känns sällan rätt att rikta kameran direkt mot en person. Då är det lättare i folksamlingar. Vet inte hur vissa bär sig åt men har sett helt fantastiska bilder på just människor, omedvetna om att de är i fokus. Inte så sällan önskar jag att jag kunde fotografera med ögonen 🙂
  Gillar din bild och den gör sig väldigt bra i svartvitt.

  Gillad av 1 person

  • Kul att du gillar bilden. Stort tack för det. Jag tycker också att det ser ut som om han tittar rätt in i kameran. Men han verkade inte reagera över att ha blivit fotograferad. Stunden innan satt han och tittade åt ett annat håll. Men just när jag skulle trycka av så vände han sig om och såg åt mitt håll. Och jag som ville fotografera i smyg.

   Jag vill också fotografera folksamlingar, men jag har inte ”rätta blicken” för det. Dessutom blir jag nervös av blotta tanken på att bli upptäckt. Jag får nog öva på det. 😉

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Ludwig Sörmlind

Landskapsfoto från Blekinge

att leva sin dröm

självförsörjande på en ö i Mälaren

http://nacka144.se/

i ord och bilder

Tylko fotografia

czyli kilka słów i przemyśleń z fotografią w tle

Johns Fotoblogg

FotoBloggarna

simple Ula

I want to be rich. Rich in love, rich in health, rich in laughter, rich in adventure and rich in knowledge. You?

dan moldovan

blog de poze

sketchuniverse

Arts resource, sketches and drawings classified by subject

L'Effilocheur de Brumes

Les Univers d'Isangeles

JACINTº

Photography, painting, travel, cycling ..... and more

Minafot(o)avtryck

Bilder under ett år

Thomason's Take

thoughts, photography, inspiration

ipekseyhanpoyrazkarayel

Asla İdeallerinden Vazgeçme Asla! Never Give Up Your İdeals Never!

Fotografía Creativa

“Si pudiera decirlo con palabras, no iría todos los días cargado con mi cámara”. Lewis Hine

de Brabander Geert Fotografie

Click on the title and scroll down

Christina fotograferar

KAMERANS FÅNGST

rabirius

photography and other things

JoseRaSan66

Cuando Lo Pequeño Se Hace Visible...

Ivars bilder

En bild säger mer än tusen ord.

Eveline Lenderink

op mijn werk rust copyright, wil je een foto gebruiken mail mij dan via de contactpagina

BLOG DA UNIQUE

Devaneios, realidades, sonhos e Fatos!

Little Dogs Laughed

Art. Photography. Arf.

harrie nijland 2

PHOTOGRAPHY

Britt fokuserar

Ett år med kamera

Ögonblick / Moments

Bilder och Poesi / Pictures and Poetry

Leya

To See a World in a Grain of Sand...

Skvitts nya foto-blogg

Med ett flertal headers

JuleWandert.de

Berichte der Wanderungen von Jule und ihren Dosenöffnern

bilere's Blog

Es lebe die Fotografie!

JENYFEAR PÅ WORLD OF WARCRAFT

onlinespel, humor och lite allvar

Min ostyriga Penna

Om böcker, läsande och livet i största allmänhet

Pluppas Krypin

"Säg det negativa så positivt som möjligt"

%d bloggare gillar detta: