8 kommentarer på “Hidden by the shadows

 1. ✫ Fru Eriksson skriver:

  Ljuvligt vacker ❤️ ….
  & så fiiin Profilbild du har måste jag ju säga 🙂

  /Kram finaste & ha en underbar dag!

  Liked by 1 person

 2. Georges 2679 skriver:

  très belle rose…bonne journée

  Liked by 1 person

 3. maltanita skriver:

  Så jättevackert Rozie, du är verkligen duktig på att skapa känslofyllda bilder. Gillar också din nya profilbild, så fin du är och visst är det så mycket roligare än att vara anonym som många väljer att vara. Känner att jag också vill byta min profilbild men blir ju aldrig riktigt nöjd med bilder på mig själv och sen gillar inte alls att stå framför kameran, trivs ju så mycket bättre bakom 😉 Kram och ha en riktigt skön helg :.)

  Liked by 1 person

  • Rozie skriver:

   Tack för dina go´a ord, Anita. Du gör mig så glad. Förr när jag bloggade så valde jag att vara anonym, men i dag vill jag inte vara det längre och det spelar ingen roll om någon känner igen mig. Det finns ingenting att dölja. 😉

   Jag blir aldrig nöjd själv med mina bilder och känner mig oftast obekväm när en kamera riktas mot mig. Jag är precis som du – helst bakom kameran. Fast jag tycker faktiskt att du är jättefin på din profilbild. Kram och en toppenskön helg till dig också.

   Gilla

 4. Eaqhan skriver:

  Kanonfin bild!

  /Skvitt

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s