Småblommigt och grönt

småblommigt och grönt

Jag tror bestämt att jag råkade få med någonting mer på bilden. Men jag vet inte vad. En insekt är det ju i alla fall. Jag uppmärksammade den inte när jag höll på att fotografera. Tänk, vad lustigt det är när man upptäcker olika saker efteråt när man kollar bilderna på datorn.

10 kommentarer på “Småblommigt och grönt

 1. Fin bild! Det är nog en liten spindel. Jo visst har man upptäckt spännande saker på bilderna först när man laddat ner dem. Är lite kul. Jag fotade en Zebra som jag inte alls tänkte på att den hade hela snorren ute när jag fotade den 😀 😀

  Liked by 1 person

 2. sussiejoh65 skriver:

  Fin bild! Känner igen det där med att man upptäcker nya saker när man väl är hemma och tittar igenom bilderna 🙂 Det är lite roligt, tycker jag, och ibland blir man glatt överraskad!

  Liked by 1 person

  • Rozie skriver:

   Tack! Det där med att upptäcka nya saker – Jag fotograferade och zoomade in en liten stuga av trä som låg och flöt i en fågeldamm. Vad jag inte märkte just då var att det satt en gräsand på den, alldeles stilla. Och stunden innan hade jag försökt att fotografera andra fåglar, men där var skärpan oklar. Men gräsanden var näst intill knivskarp där den satt mitt ute i vattnet.

   När jag kom hem höll jag nästan på att ramla av stolen när jag upptäckte gräsanden då jag gick igenom bilderna. Tydligen ska man inte försöka anstränga sig när man fotograferar. Hahaha! 😆

   Liked by 1 person

 3. Leya skriver:

  Det är det! Man vet aldrig riktigt vilka överraskningar som gömmer sig där!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s