21 kommentarer på “Magical Moments

 1. Jag skriver:

  Det måste det ha varit. Vad spelade hon? Fint foto!

  Liked by 1 person

  • Rozie skriver:

   Det här var ju ett tag sedan så jag minns inte vad hon spelade. Hon var på besök hos oss och höll på att öva inför ett uppträdande hon skulle ha. Själva fotot tog jag den 7 augusti 2013, men ”photoshopade” det i söndags kväll den 26 sept. -16. 😉

   Liked by 1 person

 2. maltanita skriver:

  Så vackerrt att det nästan hörs ända hit.

  Liked by 1 person

 3. Eaqhan skriver:

  Mycket tjusigt med reflexen! Är den fejkad eller med stärnfilter kanske?

  /Skvitt

  Liked by 1 person

 4. Åke skriver:

  Fiol spelade jag som liten 🙂 Far och mors dröm… men jag axlade den inte till fullo… Lite omusikalisk, spela ensammen gick bra men inte i grupp. Likadant nör jag försökte mig på gitarr. Mina tre syskon är begåvade…

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s