8 kommentarer på “I’m just waiting

 1. maltanita skriver:

  Fina lite dämpade färger, det syns verkligen att det är höst, eller var eftersom bilden inte är ny men kan tänka mig att det ser likadant ut idag. Skulle nog inte välja att slå mig ner på den lilla bänken, får känslan av att det är rått och ganska så kallt men säkert en ljuvlig plats en varm sommardag.

  Liked by 1 person

 2. Georges 2679 skriver:

  c’est très beau

  Liked by 1 person

 3. cat skriver:

  Ja hösten är sig ofta lik år till år. Finstämt foto.

  Liked by 1 person

 4. maltanita skriver:

  Hur har du det Rozie, någon snö hos dig ännu ? Hoppas allt är bra med dig.

  Liked by 1 person

  • Rozie skriver:

   Tack, det är ”som vanligt” med mig. Men det ska bli bättre framöver bara jag får min operation. Jag har talat med Akademiska sjukhuset i Uppsala och de säger att jag blir opererad först nästa år. Så jag får vänta lite till. Och snö har vi massor av. 🙂 Kram!

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s