18 kommentarer på “Why fit in …

 1. Jag skriver:

  Ett livstecken med en mycket konstnärlig och vacker bild. Hur mår du, Rozie?

  Liked by 1 person

  • Rozie skriver:

   Tack. Jag tänkte att jag måste ju ge ett livstecken ifrån mig. Måendet är inte bättre än tidigare. Den hjärtoperation som jag skulle genomgå vill Akademiska i Uppsala avvakta med för trycket i höger kammare är alldeles för högt. Täpper de igen hålet i hjärtats skiljevägg nu så skulle mitt hjärta bli för svagt och inte orka med, som de sa. Jag går nu på en medicinering som sänker trycket och 23 mars ska jag tillbaka till Uppsala för en ny undersökning och märker de då att jag har svarat på medicineringen så blir operationen av strax innan sommaren. Om det inte ser bättre ut får jag fortsätta att enbart medicinera. Ärligt talat är jag less nu och vet varken ut eller in.

   Gilla

   • Jag skriver:

    Förstår att det är påfrestande att vänta och att få olika besked. Hoppas nu att medicineringen har effekt. Jag har en gång för länge sen fått vänta på en operation för att blodtrycket var för högt, gå på kontroller varje dag i tre månader. Det var otroligt nervpåfrestande. Sköt om dig, Rozie!

    Liked by 1 person

   • Rozie skriver:

    Ja, jag hoppas också att medicineringen har effekt. Tack, jag ska sköta om mig. Sköt om dig också och trevlig helg. ❤

    Liked by 1 person

 2. maltanita skriver:

  Tänkvärt och härligt medt livstecken, har sett dina inlägg även på instagram. Hoppas allt är väl med dig Rozie. Kram från Anita

  Liked by 1 person

  • Rozie skriver:

   Tack, vad gullig du är. Jag tar en dag i taget och måendet är lika som förut
   (se kommentaren jag hade till ”Jag”). Kram, go´aste Anita.

   Gilla

 3. Eaqhan skriver:

  ÄNTLIGEN! Jag har längtat länge efter en ny bild från dig och så kom den! Snyggt!

  /Skvitt

  Liked by 1 person

 4. Du är en krigarprinsessa. Kriga på. Hoppas trycket har gått ner till 23 mars.
  Kram Bosse ❤

  Liked by 1 person

  • Rozie skriver:

   Tack så mycket för att du tycker så. Jag hoppas också att det ser bättre ut den 23 mars. Vi får se vad de säger. Kram på dig Bobo Bus ❤

   Gilla

 5. Eaqhan skriver:

  Vart har du tagit vägen? Jag är orolig för dig! Saknar dig jättemycket och befarar det värsta 😦

  Kram!

  /Skvitt

  Liked by 1 person

 6. Jag skriver:

  Så skönt att få ett livstecken från dig. Och att läsa att din hjärtoperation gick bra så att du kan få må bra! Toppen, blir så glad, Rozie!
  Varm kram

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s