Vågfångaren / The wave catcher

Man skulle kunna tro det men det är flugfiske på gång. Killen på bilden såg mig tack och lov inte, för han var så långt bort från mig. Jag zoomade in honom. Så man kan ju säga att han fångade fisk och jag ”fångade” honom på bild. Annars har jag svårt för att fotografera människor i smyg. Och frågan är om man får göra det. Men jag kunde ju inte be honom om lov först för han var ju alldeles för långt bort från mig. Och knalla rätt ut i vattnet hade jag ju dessutom inte lust till. ”Säg” att jag är förlåten! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s